Posted by on 10 maja 2018

Dzięki uprzejmości AND-RÉ Reprezentacja konsolidacji zagadnień związanych ze zrównoważonym rozwojem, mądrych kryteriów organizacji programu i silnego języka ikonograficznego, zaproponowana przez AND-RÉ przez Centrum Badawcze Biomedycznych, łączy konwencjonalny i regularny system strukturalny.
Słupki i belki są zaprojektowane pod prostopadłą metryką ganków o standardowych wymiarach, umożliwiając w ten sposób rygorystyczną organizację wnętrza.
z jednym zewnętrznym pokryciem skóry wykonanym z metalowych modułów powierzchni.
Więcej zdjęć i architektów.
opis po przerwie.
Wysokie wymagania zawiłych laboratoriów i programu Bioterium obejmowały racjonalne rozstrzygnięcie organizacji zawarte w systemie o maksymalnej funkcjonalności.
Forma budynku nie jest jedynie formalnym / plastycznym ćwiczeniem, ale innowacyjną odpowiedzią na zapotrzebowanie na energię i środowisko.
Propozycja nie tylko odpowiada wysokim wymaganiom otoczenia, ale także osiągnęła odpowiedź ekscelencji, wykraczając poza początkowe wymagania.
Dzięki uprzejmości AND-RÉ Wolumen rozumiany jest jako masa morficzna, zaprojektowana w ramach strategii kontroli nasłonecznienia.
Architektura jest pierwszym elementem, który przyczynia się do sukcesu organizmu, odpowiadając na zobowiązania środowiskowe, zmniejszając zależność w mechanicznych systemach sztucznej kontroli środowiska.
System oparty jest na koncepcji morfologicznej skóry, która obejmuje program, racjonalnie rozprowadzany we wnętrzu.
Mimo złożonego aspektu formy, propozycja odwołuje się do obiektywnych rozwiązań konstrukcyjnych, realizowanych bez płytkich form lub plastycznej sztuczności.
Dzięki uprzejmości AND-RÉ Architekci: AND-RÉ Lokalizacja: Coimbra, Portugalia Zespół: Adalgisa de Castro Lopes, Bruno André, Catarina Fernandes, Francisco Salgado Ré, Sara Jo.
O, Sofia Mota Silva Inżynieria i zrównoważony rozwój: AFA Consult Promotor: Coimbra University Powierzchnia: 9500m2 Rok: 2011
[więcej w: elewacje z kamienia, żeliwo szare, kamień dekoracyjny wewnętrzny ]

Comments

Be the first to comment.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*


Powiązane tematy z artykułem: elewacje z kamienia kamień dekoracyjny wewnętrzny żeliwo szare

Posted by on 10 maja 2018

Dzięki uprzejmości AND-RÉ Reprezentacja konsolidacji zagadnień związanych ze zrównoważonym rozwojem, mądrych kryteriów organizacji programu i silnego języka ikonograficznego, zaproponowana przez AND-RÉ przez Centrum Badawcze Biomedycznych, łączy konwencjonalny i regularny system strukturalny.
Słupki i belki są zaprojektowane pod prostopadłą metryką ganków o standardowych wymiarach, umożliwiając w ten sposób rygorystyczną organizację wnętrza.
z jednym zewnętrznym pokryciem skóry wykonanym z metalowych modułów powierzchni.
Więcej zdjęć i architektów.
opis po przerwie.
Wysokie wymagania zawiłych laboratoriów i programu Bioterium obejmowały racjonalne rozstrzygnięcie organizacji zawarte w systemie o maksymalnej funkcjonalności.
Forma budynku nie jest jedynie formalnym / plastycznym ćwiczeniem, ale innowacyjną odpowiedzią na zapotrzebowanie na energię i środowisko.
Propozycja nie tylko odpowiada wysokim wymaganiom otoczenia, ale także osiągnęła odpowiedź ekscelencji, wykraczając poza początkowe wymagania.
Dzięki uprzejmości AND-RÉ Wolumen rozumiany jest jako masa morficzna, zaprojektowana w ramach strategii kontroli nasłonecznienia.
Architektura jest pierwszym elementem, który przyczynia się do sukcesu organizmu, odpowiadając na zobowiązania środowiskowe, zmniejszając zależność w mechanicznych systemach sztucznej kontroli środowiska.
System oparty jest na koncepcji morfologicznej skóry, która obejmuje program, racjonalnie rozprowadzany we wnętrzu.
Mimo złożonego aspektu formy, propozycja odwołuje się do obiektywnych rozwiązań konstrukcyjnych, realizowanych bez płytkich form lub plastycznej sztuczności.
Dzięki uprzejmości AND-RÉ Architekci: AND-RÉ Lokalizacja: Coimbra, Portugalia Zespół: Adalgisa de Castro Lopes, Bruno André, Catarina Fernandes, Francisco Salgado Ré, Sara Jo.
O, Sofia Mota Silva Inżynieria i zrównoważony rozwój: AFA Consult Promotor: Coimbra University Powierzchnia: 9500m2 Rok: 2011
[więcej w: elewacje z kamienia, żeliwo szare, kamień dekoracyjny wewnętrzny ]

Comments

Be the first to comment.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*


Powiązane tematy z artykułem: elewacje z kamienia kamień dekoracyjny wewnętrzny żeliwo szare

SimpleShift from ThemeShift - WordPress